Asfaltare Curte, Preturi Asfaltare Curte

Asfaltam Curti cu asfalt tip BA 8 si tip BA 16

 • Asfaltare Curte cu asfalt tip BA 8 ce se foloseste in cazul curtilor si trotuarelor cu suprafete mai putin solicitate, pe care nu se circula cu tonaj mare.
 • Asfaltare Curte cu asfalt tip BA 16 pentru un  strat de uzura rezistent la trafic intens si la tonaj mare, utilizat atat pe carosabil, cat si in parcari, curti interioare etc.
 • Asfaltari cu BAD25 si AB2, pentru straturi de legatura respectiv baza, de regula se utilizeaza sub BA16, acolo unde destinatia drumului sau a platformei o cere.

Realizam asfaltari prin metode mecanizate si manuale, pe suprafete de orice marime si pe substraturi de orice tip: piatra, asfalt, beton, beton degradat la suprafata.

Executam si lucrari de pregatire terasament, balastare, pietruire, profilare drum, compactare materiale de umplutura, montare borduri, montare pavaj, canalizare, etc.

 

Asfaltare Curte 1

Asfaltul se poate constitui si ca material ideal de folosit la pavarea spatiului de parcat. Mai rar utilizat la noi pentru curtea casei, acesta este foarte raspandit insa in tarile occidentale sau in Statele Unite, indiferent de marimea curtii, cel mai des il intalnim in complexurile rezidentiale.

Asfaltul, sau bitumul, este un material folosit la pavat, combinatie obtinuta din smoala, nisip, pietris si var. Avantajele principale al acestui material de constructie sunt: usurinta realizarii lucrarii, durata scurta de executare, costuri scazute fata de lucrarile realizate cu materiale traditionale, rezultate sigure si durabile, suprafata finala deloc pretentioasa, usor de intretinut.

Asfaltul si-a pierdut din popularitate din cauza folosirii din ce in ce mai uzuale a betonului, dar si din cauza faptului ca, in timp, si-a creat o imagine stearsa si deloc atractiva vizual, insa lucrurile stau foarte diferit. Se pot folosi coloranti sau sisteme de “imprimare” care schimba radical aspectul vizual al banalului asfalt.


In cadrul paginii noastre gasiti cateva imagini sugestive, continand pavaje atractive pe baza de asfalt, care cu siguranta o sa va schimbe imaginea despre acest tip de material de constructie. In designul curtii interioare sau a spatiului destinat parcarii, asfaltul poate fi combinat cu alte materiale: pietris, dale si pavele, piatra naturala. Totul tine de felul in care va folositi imaginatia si bugetul, astfel incat rezultatul obtinut sa fie, atat conform cu necesitatea de a crea o suprafata durabila si usor de intretinut, cat si conform cu dorinta de a obtine un spatiu estetic placut, armonizat cu restul decorului.


Efectuam lucrari de asfaltare curti, parcari interioare, platforme si drumuri. Tipurile de asfalt sunt:

 • Asfalt BA 8, pentru trotuare, suprafete pe care nu se circula cu tonaj mare.
 • Asfalt BA 16, strat de uzura rezistent la trafic intens si la tonaj mare, pretabil atat pe carosabil cat si in parcari, curti interioare.
 • Asfalt BAD25 si AB2, pentru straturi de legatura respectiv baza, deregula sub BA16, acolo unde destinatia drumului sau a platformei o cere.

In cadrul companiei noastre, realizam asfaltari atat mecanizat, cat si manual, pe suprafete de orice marime, si pe substraturi de orice tip: piatra, asfalt, beton, beton degradat la suprafata.

Deasemenea mai efectuam si lucrari de pregatire terasament, balastare, pietruire, profilare drum, compactare materiale de umplutura, montare borduri, montare pavaj, canalizare, etc.

Interesati de serviciile firmei noastre ? Sunati la 0733626757 sau completati formularul de mai jos si vom reveni cu un raspuns imediat pe masura asteptarilor dumneavoastra.

  Numele *

  E-mail *

  Telefon *

  Adresa *

  Mesaj *


  Campurile marcate cu * sunt necesare