Transport Materiale, Transport nisip, pamant sau moloz

Transport nisip ce poate fi  folosit la tencuieli in cobinatie cu var si ciment, rezultatul fiind numit mortar, folosit pentru indreptarea si finisarea peretilor inainte de glet. Tencuiala poate fi facuta manuala sau automatizata.

Transport pamant vegetal pentru gradini si umpluturi sau gazon. Pamantul poate fi livrat in catitati de 1-3 metri cubi cu utilitare basculabile. Pamntul poate fi folosit pentru solarii si straturi de pamant pentru legumicultura. Transportam in orice zona din Bucuresti

Transport Materiale 1

Transport balastru pentru constructii. Acesta poate fi folosit pentru a obtine beton, in diferite intrebuintari. Se foloseste pentru alei, stalpi de beton, placa peste etaj, etc.

Transport moloz de la lucrarile de amenajari. Transportam moloz cu urilitare si containere. Utilitarele transporta moloz la saci din apartamente sau garsoniere. Ridicam molozul direct din casa cu personal propriu. Ridicam toate resturile adunate la lucrare : sparturi de faianta, gresie sau pereti, bucati de bca sau caramida, parchet clasic sau melaminat, covoare sau linoleu.

Inchiriere containere moloz de 7 metri cubi pentru santiere mari. Aceste containere se inchiriaza pentru 1-3 zile, se incarca de beneficiar. Containerul este transportat cu utilaj de 18 tone cu brate telescopice. Se inchiriaza cate un container sau doua, la nevoie. Daca se desfasoara o demolare putem schimba de mai multe ori pe zi, atat cat este nevoie. Dispobibil in Bucuresti.

Transport mobila veche din casa, pod sau magazie. Servicii de evacuare mobila veche din orice zona din capitala. Atunci cand schimbati mobila veche noi va ajutam. Venim, demontam, incarcam si plecam. Scpati de mobila veche din casa mostenita de la bunic. Transportam mobila veche cu tot ce contine. Evacuam corpuri de mobilier, electronice, electrocasnice, oale, farfurii, borcane, etc.

Interesati de serviciile firmei noastre ? Sunati la 0733626757 sau completati formularul de mai jos si vom reveni cu un raspuns imediat pe masura asteptarilor dumneavoastra.

  Numele *

  E-mail *

  Telefon *

  Adresa *

  Mesaj *


  Campurile marcate cu * sunt necesare